Вокалистът на Д2 Дидо за четвърти пореден път се провали във вътрешното състезание в

...
Вокалистът на Д2 Дидо за четвърти пореден път се провали във вътрешното състезание в
Коментари Харесай

Дидо от Д2 с пореден провал във „Фермата“


Вокалистът на Д2 Дидо за четвърти пореден път се провали във вътрешното съревнование в риалитито „ Фермата “ за нов седмичен шеф в шоуто. В писмото си отпадналата в неделния двубой бесарабска певица Лилия уточни Дидо като най-достоен за поста, останалите участници също му гласоподаваха доверие и го изпратиха да се бори за шефското място против Жоро, който пък беше изборът на екипа на продукцията.

Верен на традицията и на каръщината си обаче, Дидо отново не съумя да си извоюва успеха и в последна сметка след дуела поздрави съперника си за триумфа му. С типичното си възприятие за комизъм артистът употребява загубата, с цел да се обърне с молба към съфермерите си повече да не го избират за кандидат, тъй като му е писнало да го побеждават.

Така, откакто Жоро оглави стопанството през първата седмица на шоуто, в този момент той още веднъж има шанса да се потвърди като началник. Първата задача, която сложи, беше към най-близкия му другар Роман. Той подреди на емигранта да почисти къщата на фермера от боклуците, които се събраха, откакто точно по време на управлението на емигранта тя се подпали. Това наложи разбиването на комина на постройката и повторното му създаване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР